2016. június 28., kedd

3.nap


Ezen a reggelen is ébreszteni kellett a táborozó csapatot. Gyors öltözés, összepakolás után finom tojásrántottával és meleg bagettel töltöttük meg  a pocakot.  A finom reggeli után visszamentünk a szálláshelyre és  megcsináltuk a táborzárást. Mindenki elmondhatta, hogy milyen emléket visz haza ebből a pár napból. Mi pedig azt, hogy nagyon büszkék vagyunk rájuk, és hogy amerre mentünk mindenki dicsérte őket. Kiosztottuk az érmeket, melyet a három nap emlékére kaptak  a gyerekek. Ezután ismét kisvonatra szálltunk, ami repített minket a Mobilisbe. Sajnos Zara sapkája is lerepült, amit visszafele sem találtunk meg.

A Mobilisben mindenki jól elfoglalta magát. Lehetett buszpálya-útvonalat tervezni, reakcióidőt mérni, logikai gondolkodást próbára tenni, álomautót vezetni, golyópályát tervezni, kísérleteket figyelni.


Gyorsan eltelt az itt töltött idő, és egy kis meglepetés is belefért a gyerekeknek. A lányok pörgettyűt kaptak, a fiúk pedig összeszerelhető helikoptert.

Finom ebéd várt minket, mire visszaértünk. Utána már csak annyi időnk volt, hogy megfogjuk a csomagjainkat, és megkeressük a buszt, ami hazafelé visz minket.

Az úton sokan választották a pihenést alvás formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése